Preview Mode Links will not work in preview mode

Under lupen - ufiltrert og nedpå om bank & finans

Mar 24, 2020

I denne episoden setter vi lupen på bærekraft i bank & finansbransjen. Konserndirektør for kommunikasjon og bærekraft i Storebrand, Karin Greve-Isdahl, og leder for CICERO Senter for klimaforskning, Kristin Halvorsen, deler sine perspektiver på bærekraft generelt og finansbransjens perspektiver spesielt.
 


Mar 18, 2020

Den meget fremoverlente og utadvendte konsernsjefen i Sparebanken Vest, Jan Erik Kjerpeseth, tar turen til Under Lupen-studio for å snakke om lederskap, personal branding, innovasjon og om det bygge handlingsorienterte kulturer.

Vi rekker også å snike inn noen spørsmål om Bulder Bank, Folio, Vipps og andre...


Mar 11, 2020

Vi snakker i denne episoden med Halvor Lande, adm. dir. i Aprila Bank, og Christoffer Andvig, adm. dir. i Neonomics, om nåsituasjon, utfordrerposisjoner, samarbeid, tillit, trusler og muligheter og hvordan fremtidens bank vil se ut.

Nye perspektiver og ideer presenteres og diskuteres. Og vi kan love en episode med høy...


Mar 5, 2020

Finans og teknologi går hånd i hånd. Hvilke perspektiver har Finans Norge og IKT Norge i lys av digitalisering av finansnæringen og hvordan jobber de hver for seg, og sammen?

I denne episoden har vi besøk av Tom Staavi, informasjonsdirektør i Finans Norge og Liv Freihow, direktør for næringspolitikk i IKT Norge....